ACTE D'HOMENATGE ALS MAULETS EN XÀTIVA

La Coalició Electoral PER LA REPÚBLICA VALENCIANA convoca al seus simpatitzants a rendir homenage als Maulets davant en el monument que tenen en el carrer Portal de San Francesc, de la ciutat de Xàtiva, molt a prop de l'Ajuntament.
La Coalició, el lema de la qual es Cal obrir un nou camí cap a la Sobirania Valenciana, vol significar en este acte el començament d'eixe camí, just en el punt on fa més de 300 anys ens la furtaren, i front al monument a aquells que la defengueren en sa vida: el Maulets.
La cita serà el pròxim dissabte 23 de febrer, a les 12 de mig dia.

Vine en nosatres a començar a caminar
T'esperem!


PER LA REPÚBLICA VALENCIANA,
DAVANT LA ILEGALITZACIÓ D'ANB I PCTB


Comunicat de la Coalició Electoral PER LA REPÚBLICA VALENCIANA davant la ilegalització d'Acció Nacionalista Basca i el Partit Comunista de les Terres Basques. (llegir més)

JAUME I JO


Joan Vicent Cuenca, cap de llista al Congrés dels Diputats per la Coalició PER LA REPÚBLICA VALENCIANA li dedica una carta al nostre rei en Jaume I en el dia del seu aniversari. (llegir més)

CRIDA ALS SOBIRANISTES VALENCIANS

Esquerra Nacionalista Valenciana, Estat Valencià i República Valenciana fan una crida als sobiranistes valencians a incorporarse a les llistes de la coalició PER LA REPÚBLICA VALENCIANA. (llegir més)


REGISTRADA A MADRID LA COALICIÓ ELECTORAL
PER LA REPÚBLICA VALENCIANA

El passat divendres 18 de giner, Esquerra Nacionalista Valenciana, Estat Valencià i República Valenciana registraren en la Junta Electoral Central el protocol de la Coalició Electoral PER LA REPÚBLICA VALENCIANA, en la qual concorreran junts a les eleccions del 9 de març, i en el qual Josep Velasco va ser nomenat el seu Representant General.
La Coalició Sobiranista presenta, per la circumscripció de Valéncia, a Joan Vicent Cuenca com a cap de llista al Congrés i a Victor Baeta al Senat, i per la circumscripció d'Alacant a Dolors Calatayud i Vicent Gisbert.


PRESENTACIÓ DE LA COALICIÓ ELECTORAL
PER LA REPÚBLICA VALENCIANA

El pròxim 9 de giner, i davant els mijos de comunicació, Esquerra Nacionalista Valenciana, Estat Valencià i República Valenciana, signaran el seu acord per a concòrrer junts a les eleccions del 9 de març, baix el nom Per La República Valenciana.
Una Coalició Sobiranista, que vol anar a Madrid a reclamar les claus de la nostra casa, i constituir la República Valenciana, en veu pròpia a Europa.