MITIN CENTRAL D'UNITS PER VALÉNCIA EN ALMÀSSERA

Davant d'un públic que omplia la plaça Major, la candidata a l'alcaldia d'Almàssera, Glòria Ortigosa, posà de relleu la important tasca que l'equip que ara es presenta per UNITS PER VALÉNCIA ha fet en esta bonica localitat de l'Horta Nord al front del seu ajuntament en els últims anys. Aixina mateix criticà durament el comportament antidemocràtic d'alguna formació política de la localitat, que ha buscat traure profit de la situació personal de l'actual alcalde, finalitzant en la presentació dels candidats que, assegurà, formaran el nou equip de govern d'Almàssera.

Posteriorment, Carles Choví, candidat a la Generalitat resaltà que la llista a Corts Valencianes, sense tindre las fenomenals expectatives de la d'Almàssera, és una opció de futur, perquè és l'única candidatura nacionalista valenciana que es presenta, l'única que pot fer sentir als valencians dignes de ser-ho.

L'acte acabà en una nit de festa, en orquesta i soparet de llonganices i botifarres inclós, que va fer les delicies dels assistents.