INICI DE CAMPANYA D'UNITS PER VALÉNCIA

Manuel Lapuente, president d'ONV, actuà com a mestre de ceremònies i en el seu parlament va demanar un últim esforç a tots per a que el missatge d'UxV arribe als votants i puguen optar per una candidatura nacionalista; que no pacta en partits estatals per obtindre un lloc d'eixida, que no utilitza els nostres símbols, en els que no creuen, per a enganyar-nos, i que, en definitiva oferix el diàleg com a mètode de superació de conflictes interns, de recuperacio de la autoestima, i de poder ser dignes de ser valencians.

A continuació presentà als candidats municipals de les zones de Valéncia i Llíria:
ESTEBAN RODRIGO LLOSA, per Albal
ARTURO PASCUAL SORIANO GINER, per Aldaia
GLORIA ORTIGOSA RAMON, per Almàssera
JOSE CASTELLANO BOLUMAR, per Benisanó
ENRIQUE JOSE PAJARES BERNAL, per Llíria
MIGUEL SERRAN CERVERA, per Losa del Obispo
ANTONIO VILAR MARTINEZ (Units per Torrent), per Torrent
ISABEL LERMA LLORENS, per Valéncia

I per últim donà la paraula al candidat a la Generalitat, CARLES CHOVI AÑO.

En el seu parlament Choví afirmà que el nostre lema electoral, sigues infidel, vol cridar l'atenció a totes les valencianes i valencians que estan farts de votar opcions diferents per que tot continue igual, votant Units per Valéncia, es vota la possibilitat de fer projectes des de Valéncia i per a Valéncia, únicament des dels nostres interessos i mirant pel nostre futur.

Finalment, l'anfitrió de l'acte, Toni Vilar, candidat per Torrent, junt a Choví i Lapuente, despegaren el vota dels cartells electorals, donant oficialment iniciada la campanya.

Per altra banda, en Alacant els dos primers candidats a Corts Valencianes per eixa cicumscripció, JOSEP MIQUEL ROSSELLO i JOSEP LLUIS MIRA, celebraren la tradicional pegada de cartells. En l'acte Roselló, com a cap de llista declarà que fa quasi 700 anys que Jaume II va incorporar estes comarques al Regne de Valéncia. Hui hem volgut començar precisament aci, en l'avinguda de Jaume II la primera campanya electoral d'Units per Valéncia amb el desig de reivindicar la importància de la ciutat d'Alacant per a tot el territori valencià, i amb la intenció de treballar per Alacant, de treballar per cada ciutadà de les nostres comarques.