PER QUÉ ANEM A MADRID EL 6D

Des que els borbons, per la força de les armes, ens esborraren del mapa polític d'Europa, als valencians ens convertiren en espanyols d'una Espanya acastellanada, que la Constitució de 1978 consagra, reafirmant que els valencians no som sobirans, ni podem decidir per nosatres mateixos el nostre futur.

Ara, uns espanyols, que defensen la República, ens diuen que un atra Espanya és possible, i es manifesten a Madrid a favor del dret d'autodeterminació dels pobles. Per ad ells, el seu subjecte de sobirania continua sent el poble espanyol, i el seu proyecte de lliure dependència, Espanya, encara que s'entén que confederal. Per a nosatres, els nacionalistes valencians que aspirem a unes Corts Constituyents Valencianes Republicanes, això seria un avanç, però pot ser no seria prou.

Per tant, els nacionalistes valencians d'Esquerra Nacionalista Valenciana, hem decidit anar a Madrid, a manifestarnos junt a estos espanyols, que es reclamen defensors de les llibertats i la democràcia, en les nostres Senyeres estrelades, per a mostrarles quines són les nostres aspiracions. Per això anem.